• Rojongan panggero 13360644989

wartos

  • Nyaeta RFID Téhnologi aman tur wasta?

    Nyaeta RFID Téhnologi aman tur wasta?

    Hanjakal, teu pisan sering di sistem nu pamakéna anu gampang jadi kakeunaan. Saha jeung hiji scanner dilengkepan appropriately sarta aksés deukeut jeung alat RFID bisa ngaktipkeun dinya sarta maca eusina. Jelas, sababaraha masalah nu leuwih gede ti nu lianna. Lamun batur walks ku kantong anjeun tina buku ...
    Maca deui
  • Kumaha RFID Works

    Kumaha RFID Works

    How does RFID work? A Radio-Frequency IDentification system has three parts: A scanning antenna A transceiver with a decoder to interpret the data A transponder – the RFID tag – that has been programmed with information. The scanning antenna puts out radio-frequency signals in a rel...
    Maca deui
  • Naon RFID?

    Naon RFID?

    RFID nangtung pikeun Radio-Frékuénsi idéntifikasi. akronim nujul kana alat éléktronik leutik nu diwangun ku hiji chip leutik sarta anteneu. chip nu ilaharna mangrupa sanggup mawa 2.000 bait data atanapi kirang. Alat RFID ngagaduhan tujuan sarua salaku barkod atawa strip magnét dina tonggong ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat !