Mifare & Fudan & UHF - Cina Dongguan MK Smart Card
  • Rojongan panggero 13360644989

Mifare & Fudan & UHF

Pondok Description:

Material: PVC Printing: 4C offset printing,silkscreen printing,thermal transfer,UV printing,digital printing etc. Features and options: hole punching,serial number printing,grossy or frosted surface,matte finished,embossing,signature panel,barcode,do encoding,hologram,silver/gold/black hot stampping,inkjet&scratch off panel and so on or based on customer’s design. Card Specifications Card type RFID card/smart card/contact IC card/magstrip card/ID card Material: PVC/PAPER/ABS/...


  • FOB Harga: US $0.01 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1000 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 20000000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L/C,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan : PVC

    Percetakan : 4C offset percetakan, percetakan silkscreen, mindahkeun termal, percetakan UV, percetakan digital jsb

    Fitur sarta pilihan: punching liang, percetakan angka serial, grossy atawa permukaan frosted, matte rengse, embossing, panel signature, barkod, ngalakukeun encoding, hologram, pérak / emas / hideung stampping panas, inkjet & ngeruk kaluar panel jeung saterusna atawa dumasar kana rarancang customer urang .

    Spesifikasi kartu
    jenis kartu Kartu RFID / smart card / ngahubungan kartu IC / Kartu magstrip / Kartu ID
    bahan: PVC / kertas / ABS / pepet / PS / Anti logam nyerep Bahan / Epoxy / Silicone 
    ukuran: Standar CR80 ISO: 85,5 * 54mm, atawa ngaropéa
    ketebalan: baku kartu kiridit: 0.76mm
    baku kartu RFID: 0.86mm
    Kontak kartu IC Standar: 0.81mm, 
    0.3mm ~ 1.8mm nurutkeun pamundut anjeun
    Chip jeung frékuénsi LF (125KHz) ISO 125KHz, TK4100 / EM4100 / EM4102 / EM4200, EM4305,
    T5577 / T5567 / T5557 kartu RFID deukeutna
    HF (13.56MHz) ISO 14443A: 
    Palasik 1k, 4k, FM08, Ultralight, Ultralight C, Ntag203, 
    DESFire EV1 2k / 4k / 8k
    ISO15693:
    Kuring kode 2, abdi kode SLI, abdi kode SLI-X, Tag-IT TI2048 / TI256.
    UHF (860z-960MHz) ISO18000-6B: UCODE HSL
    ISO18000-6C: Alien H2 / H3, Impinj, U kode G2
    siklus nulis 100000 waktos
    jarak bacaan LH, HF (1-10cm) Nepi ka anteneu, lingkungan, ukuranana, bahan jsb
    UHF (luhur 3 m)
    karajinan CMYK offset percetakan, percetakan Sutra layar, percetakan effect, percetakan angka, Magnetic belang.
    Barkod / kode QR, Golden / pérak panas-stamping, sagedà panel, angka Series percetakan, 
    percetakan UV, angka percetakan UID, laser ngukir, kode QR jsb
    Herang, Matt, Frosted finish, transparan
    aplikasi angkot (kartu Metro, IC Bus kartu jsb)
    manajemén aksés, Acara ticketing, kaulinan, Kaamanan jeung Identification
    pak-pakan Pikeun kartu baku (85.5 * 54 * 0.86mm):
    kotak jero: 215 × 90 × 55mm (200pcs / kotak), karton: 485 × 230 × 305mm (25boxes / CTN)
    Baku beurat kartu ukuranana (ukur pikeun rujukan): 1,000pcs kanggo 6kg
    Paking cara bisa nurutkeun kahayang anjeun
    sampel sampel bebas nu sadia kana pamundut
    Bantahan The némbongkeun gambar téh ukur pikeun rujukan anjeun tina produk urang.
    Kabéh nu patali jeung hak cipta intelektual tina dagang milik dagangan pausahaan tanda.

    inpo parusahaan

    Saha urang?

    Ngaran urang aya DONGGUAN Kota MK smart card CO, LTD, (miheulaan:.. DONGGUAN percanten smart card CO, LTD,).. nu ieu kapanggih dina bulan Méi 2011. MK smart card mangrupakeun Sunda perusahaan tinggi-tech integral tina & D, ngahasilkeun jeung masarkeun .

    Di mana Kami aya?

    MK smart card anu lokasina di Chang'an kota DONGGUAN kota, nu tepung wates jeung SHENZHEN, ZHUHAI, GUANGZHOU. Kalawan lokasi unik, éta ukur nyokot 20 menit nepi ka bandara SHENZHEN ti pabrik kartu MK.

    Naon urang geus?

    MK smart card mangrupakeun produsén kartu profésional skala badag geus invested leuwih ti 20 juta RMB kalibet ngahasilkeun smart card kualitas luhur, kalawan kapasitas bulanan 10 juta PCS garis INLAY produksi, HEIDELBERG mesin percetakan ti Jerman, mesin CTP otomatis ti Jepang, otomatis chip mesin deteksi, mun nanggungkeun ka kantor asuransi kartu pinter jeung data akurat sarta penampilan konsisten kalayan design aslina.

    Ogé investasi tinggi di hardware produksi, urang difokuskeun manajemén perusahaan. Kalawan manajemén sepr tur baku 7 mimiti, urang boga tim kerja efisien tinggi 200 dunungan. Ayeuna kami ménta lisénsi Produksi, ISO 90001, sertipikat circuit terpadu ti pamaréntah.

    01

    rentang produk urang kaasup kontak / contactless kartu IC, KTP, Kartu M1, kartu RFID, Philips S50 / S70, 4442 / SLE5542, 4428 / SLE5528, nyumput, T5577, runtuyan ATMEL tina kartu chip, CPU kartu chip, kartu multi-frékuénsi , kartu komposit, tag RFID, kartu konci, kartu kajauhan, Card promixity, kartu RF, kartu boga, kartu kahadiran, kartu nilai, kartu vidéo, kartu VIP, kartu kaanggotaan, kartu diskon, kartu kasatiaan, kartu scratch, kartu ngawangun béda, kartu nanaon, kartu magnét belang, kartu asuransi médis, kartu barkod, kartu Telecom, kartu kampus, kartu poto, jsb Mana anu loba dipaké dina jalan raya, diet, finansial, komérsial, kageulisan, telekomunikasi, pos na telekomunikasi, perpajakan, kasehatan , asuransi, transportasi jeung widang lianna. 

    02

    Packing na pengiriman barang

    03

    Paymnents

    04


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat !