• Rojongan panggero 13798284602

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Bisa I mibanda harga produk anjeun?

Ngabagéakeun. PLS ngarasa Luncat ka kirimkeun kami hiji email di dieu. Anjeun bakal meunang reply urang di 24 jam

Dupi urang nyitak logo urang / ramatloka / ngaran parusahaan on produk?

Sumuhun, mangga mamatahan ukuran jeung Pantone Code of logo nu.

Naon nu waktos kalungguhan pikeun urutan biasa?

3-20 poé sanggeus confirming urutan, tanggal pangiriman jéntré kudu mutuskeun nurutkeun
usum produksi sarta kuantitas urutan.

Dupi abdi tiasa meunang diskon?

Sumuhun, keur urutan kuantitas langkung ti 500 PCS, mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun harga pangalusna.

Anjeun mariksa éta produk rengse?

Sumuhun, unggal hambalan produksi jeung produk réngsé bakal sumping kaluar inspeksi ku departemen QC saméméh ongkos.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !