• Rojongan panggero 13360644989

Taros Kami

Simon

alamat

No 902, lanté 9, Changlian Dina. Bldg., No 168, Zhenan West Jalan, Xiabian Komunitas, Chang'an Bandar, Dongguan Guangdong Cina

telepon

Tel: 0769-82280165

Fax: 0769-82280164

Cellphone: 0086-133606644989

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !