• Rojongan panggero 13798284602

Taros Kami

MK SMART CARD

alamat

No 902, lanté 9, Changlian Dina. Bldg., No 168, Zhenan West Jalan, Xiabian Komunitas, Chang'an Bandar, Dongguan Guangdong Cina

Surélék

telepon

Tel: 0769-82280165

Fax: 0769-82280164

CELLPHONE: 0086-13798284602(Toni)

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !