• Rojongan panggero 13360644989

Tentang Kami

-Who Urang Dupi? -

Ngaran urang aya DONGGUAN Kota MK smart card CO, LTD, (miheulaan:.. DONGGUAN percanten smart card CO, LTD,).. nu ieu kapanggih dina bulan Méi 2011. MK smart card mangrupakeun Sunda perusahaan tinggi-tech integral tina & D, ngahasilkeun jeung masarkeun .

-Where Urang Dupi? -

MK smart card anu lokasina di Chang'an kota DONGGUAN kota, nu tepung wates jeung SHENZHEN, ZHUHAI, GUANGZHOU. Kalawan lokasi unik, éta ukur nyokot 20 menit nepi ka bandara SHENZHEN ti pabrik kartu MK.

-What Urang Boga? -

MK smart card mangrupakeun produsén kartu profésional skala badag geus invested leuwih ti 20 juta RMB kalibet ngahasilkeun smart card kualitas luhur, kalawan kapasitas bulanan 10 juta PCS garis INLAY produksi, HEIDELBERG mesin percetakan ti Jerman, mesin CTP otomatis ti Jepang, otomatis chip mesin deteksi, mun nanggungkeun ka kantor asuransi kartu pinter jeung data akurat sarta penampilan konsisten kalayan design aslina.

Ogé investasi tinggi di hardware produksi, urang difokuskeun manajemén perusahaan. Kalawan manajemén sepr tur baku 7 mimiti, urang boga tim kerja efisien tinggi 200 dunungan. Ayeuna kami ménta lisénsi Produksi, ISO 90001, sertipikat circuit terpadu ti pamaréntah.

rentang produk urang kaasup kontak / contactless kartu IC, KTP, Kartu M1, kartu RFID, Philips S50 / S70, 4442 / SLE5542, 4428 / SLE5528, nyumput, T5577, runtuyan ATMEL tina kartu chip, CPU kartu chip, kartu multi-frékuénsi , kartu komposit, tag RFID, kartu konci, kartu kajauhan, Card promixity, kartu RF, kartu boga, kartu kahadiran, kartu nilai, kartu vidéo, kartu VIP, kartu kaanggotaan, kartu diskon, kartu kasatiaan, kartu scratch, kartu ngawangun béda, kartu nanaon, kartu magnét belang, kartu asuransi médis, kartu barkod, kartu Telecom, kartu kampus, kartu poto, jsb Mana anu loba dipaké dina jalan raya, diet, finansial, komérsial, kageulisan, telekomunikasi, pos na telekomunikasi, perpajakan, kasehatan , asuransi, transportasi jeung widang lianna.



WhatsApp Online Chat !