• Mbështetje Call 13360644989

Lajme

 • SIEMENS UNVEILS NEW UHF RFID READER WITH IOT INTERFACE

  Siemens is extending its range of Simatic RF600 ultrahigh-frequency (UHF) devices to include an RFID reader. The Simatic RF615R measures 133 millimeters by 155 millimeters by 45 millimeters, and comes with an internal, circularly polarized antenna and an additional external antenna connection. Us...
  Lexo më shumë
 • Është RFID Technology sigurt dhe privat?

  Është RFID Technology sigurt dhe privat?

  Për fat të keq, jo shumë shpesh në sistemet të cilat konsumatorët janë të ngjarë të jetë e ekspozuar. Çdokush me një skaner të pajisur në mënyrë të përshtatshme dhe qasje të ngushtë me pajisjen RFID mund të aktivizojë atë dhe të lexoni përmbajtjen e saj. Natyrisht, disa shqetësime janë më të mëdha se të tjerët. Nëse dikush ecën me çantën tuaj të librit të ...
  Lexo më shumë
 • Si funksionon RFID

  Si funksionon RFID

  How does RFID work? A Radio-Frequency IDentification system has three parts: A scanning antenna A transceiver with a decoder to interpret the data A transponder – the RFID tag – that has been programmed with information. The scanning antenna puts out radio-frequency signals in a rel...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është RFID?

  Çfarë është RFID?

  RFID qëndron për identifikimin radio-frekuencave. Akronim i referohet pajisjeve të vogla elektronike që përbëhen nga një çip i vogël dhe një antenë. Chip zakonisht është i aftë të mbante 2.000 bytes të të dhënave ose më pak. Pajisja RFID shërben të njëjtin qëllim si një bar kod ose një shirit magnetik në anën e pasme ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat !