• Mbështetje Call 13798284602
 • Automatike card punching machine

ne ofrojmë Fashion Accessories në zbritje çmimi

Si dhe investimeve të lartë në hardware e prodhimit, ne fokusohemi në menaxhimin e ndërmarrjes. Me menaxhimin e EPR dhe standarde 7 fillimit, ne kemi një ekip të lartë të efektshme të punës prej 200 punëdhënësve. Tani ne të marrë licencën e prodhimit, ISO 90001, certifikatën e integruar qark nga qeveria.

SIEMENS UNVEILS NEW UHF RFID READER WITH ...

Siemens is extending its range of Simatic RF600 ultrahigh-frequency (UHF) devices to include an RFID reader. The Simatic RF615R measures 133 millimeters by 155 millimeters by 45 millimeters, and comes with an internal, circularly polarized antenna and an additional external antenna connection. Us...

Është RFID Technology sigurt dhe privat?

Për fat të keq, jo shumë shpesh në sistemet të cilat konsumatorët janë të ngjarë të jetë e ekspozuar. Çdokush me një skaner të pajisur në mënyrë të përshtatshme dhe qasje të ngushtë me pajisjen RFID mund të aktivizojë atë dhe të lexoni përmbajtjen e saj. Natyrisht, disa shqetësime janë më të mëdha se të tjerët. Nëse dikush ecën me çantën tuaj të librit të ...
Është RFID Technology sigurt dhe privat?

Si funksionon RFID

How does RFID work? A Radio-Frequency IDentification system has three parts: A scanning antenna A transceiver with a decoder to interpret the data A transponder – the RFID tag – that has been programmed with information. The scanning antenna puts out radio-frequency signals in a rel...
Si funksionon RFID

Çfarë është RFID?

RFID qëndron për identifikimin radio-frekuencave. Akronim i referohet pajisjeve të vogla elektronike që përbëhen nga një çip i vogël dhe një antenë. Chip zakonisht është i aftë të mbante 2.000 bytes të të dhënave ose më pak. Pajisja RFID shërben të njëjtin qëllim si një bar kod ose një shirit magnetik në anën e pasme ...
Çfarë është RFID?
20130429141832533253
linkioc09
linkioc08
linkioc06
linkioc07
linkioc05
linkioc04
linkioc02
linkioc03
linkioc01
 • Fabrika Tour

  Fabrika Tour

 • Lajme

  Lajme

 • Na kontaktoni

  Na kontaktoni


WhatsApp Online Chat !