• повик за поддршка 13360644989
 • Автоматско картичка удирање машина

ние нудиме Модни додатоци на попуст

Како и високи инвестиции во производство на хардвер, ќе се фокусира на претпријатие за управување. Со EPR управување и 7 почеток стандард, имаме високо ефикасна работна тим од 200 работодавците. Сега ние се добие лиценца за производство, ISO 90001, интегриран сертификат коло од владата.

SIEMENS UNVEILS NEW UHF RFID READER WITH ...

Siemens is extending its range of Simatic RF600 ultrahigh-frequency (UHF) devices to include an RFID reader. The Simatic RF615R measures 133 millimeters by 155 millimeters by 45 millimeters, and comes with an internal, circularly polarized antenna and an additional external antenna connection. Us...

РФИД технологијата е безбедна и Приватни?

За жал, не многу често во системите на кои потрошувачите веројатно ќе бидат изложени. Секој со соодветно опремени скенер и блиски пристап до уредот за РФИД може да го активирате и да прочитате содржината. Очигледно, некои проблеми се поголеми од другите. Ако некој оди од вашата торба на книгата ...
РФИД технологијата е безбедна и Приватни?

Како Автор е на книгите РФИД

How does RFID work? A Radio-Frequency IDentification system has three parts: A scanning antenna A transceiver with a decoder to interpret the data A transponder – the RFID tag – that has been programmed with information. The scanning antenna puts out radio-frequency signals in a rel...
Како Автор е на книгите РФИД

Што е РФИД?

РФИД се залага за радио-фреквенција за идентификација. Акронимот се однесува на мали електронски уреди кои се состојат од мал чип и антена. Чип обично е способен за вршење 2.000 бајти на податоци или помалку. Уредот за РФИД служи на истата цел како и еден бар код или магнетна лента на грбот ...
Што е РФИД?
20130429141832533253
linkioc09
linkioc08
linkioc06
linkioc07
linkioc05
linkioc04
linkioc02
linkioc03
linkioc01
 • фабрика турнеја

  фабрика турнеја

 • Вести

  Вести

 • Контактирајте не

  Контактирајте не


WhatsApp Online Chat !