• Dhukungan telpon 13360644989

News

  • Apa RFID Teknologi Secure lan pribadi?

    Apa RFID Teknologi Secure lan pribadi?

    Sayange, ora kerep banget ing sistem kanggo kang konsumen ingkang saged kapapar. Sapa karo scanner dilengkapi jumbuh lan akses cedhak piranti RFID bisa ngaktifake lan maca isi. Temenan, sawetara uneg-uneg sing luwih saka liyane. Yen wong mlaku tas saka buku ...
    Waca liyane
  • Carane RFID Works

    Carane RFID Works

    How does RFID work? A Radio-Frequency IDentification system has three parts: A scanning antenna A transceiver with a decoder to interpret the data A transponder – the RFID tag – that has been programmed with information. The scanning antenna puts out radio-frequency signals in a rel...
    Waca liyane
  • Apa RFID?

    Apa RFID?

    RFID stands for Radio-frekuensi Identification. acronym nuduhake piranti elektronik cilik sing kalebu chip cilik lan antena. Chip biasane bisa nggawa 2,000 bita data utawa kurang. Piranti RFID serves tujuan padha kode bar utawa Strip Magnetik ing mburi ...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !