MIFARE & Fudan & UHF - China Dongguan Mk Smart Card
  • Dhukungan telpon 13360644989

MIFARE & Fudan & UHF

Short Description:

Material: PVC Printing: 4C offset printing,silkscreen printing,thermal transfer,UV printing,digital printing etc. Features and options: hole punching,serial number printing,grossy or frosted surface,matte finished,embossing,signature panel,barcode,do encoding,hologram,silver/gold/black hot stampping,inkjet&scratch off panel and so on or based on customer’s design. Card Specifications Card type RFID card/smart card/contact IC card/magstrip card/ID card Material: PVC/PAPER/ABS/...


  • Potongan: US $0.01 - 9,999 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1000 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 20000000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L/C,T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Material : PVC

    Printing : 4C nutup kerugian printing, printing Silkscreen, transfer panas, printing UV, printing digital etc.

    Fitur lan opsi: punching bolongan, printing nomer serial, grossy utawa lumahing frosted, matte rampung, embossing, panel teken, barcode, apa enkoding, label, salaka / emas / ireng stampping panas, mangsi & ngeruk mati panel lan ing utawa adhedhasar rancangan customer kang .

    Specifications Card
    jinis kertu kertu RFID / pinter kertu / kontak kertu IC / kertu magstrip / kertu ID
    Material: PVC / PAPER / ABS / PET / PS / Anti-logam nresep Material / Epoxy / Silicone 
    Size: Standard CR80 ISO: 85,5 * 54mm, utawa selaras
    kekandelan: standar kertu kredit: 0.76mm
    standar kertu RFID: 0.86mm
    Contact kertu IC Standard: 0.81mm, 
    0.3mm ~ 1.8mm miturut penjenengan
    Kripik lan frekuensi LF (125KHz) ISO 125KHz, TK4100 / EM4100 / EM4102 / EM4200, EM4305,
    T5577 / T5567 / T5557 SIM RFID jarak
    HF (13.56MHz) ISO 14443A: 
    klasik 1k, 4k, FM08, Ultralight, Ultralight C, Ntag203, 
    DESFire EV1 2k / 4k / 8k
    ISO15693:
    Aku KODE 2, aku KODE SLI, aku KODE SLI-X, Tag-IT TI2048 / TI256.
    UHF (860z-960MHz) ISO18000-6B: UCODE HSL
    ISO18000-6C: Asing H2 / H3, Impinj, U KODE G2
    siklus Tulis 100000 wektu
    jarak maca LH, HF (1-10cm) Nganti antena, lingkungan, ukuran, materi etc.
    UHF (ndhuwur 3 m)
    Crafts CMYK nutup kerugian printing, printing Silk-layar, Printing Paper, printing Digit, Magnetic belang.
    Barcode / QR code, Golden / salaka panas-stamping, Signature panel, nomer Series printing, 
    printing UV, nomer printing UID, laser ngukir, kode QR etc.
    Glossy, Matt, frosted Rampung, Transparent
    aplikasi transportasi umum (kertu Metro, IC Bus kertu etc.)
    Manajemen akses, Event ticketing, Gaming, Keamanan lan Identification
    packing Kanggo kertu standar (85.5 * 54 * 0.86mm):
    kothak utama: 215 × 90 × 55mm (200pcs / kothak), karton: 485 × 230 × 305mm (25boxes / CTN)
    Standard bobot kertu ukuran (mung kanggo referensi): 1,000pcs kanggo 6kg
    Packing cara bisa miturut penjenengan
    samples conto Free kasedhiya marang panyuwunan
    wewaler Nuduhake Gambar mung kanggo referensi kita prodhuk.
    Kabeh related kanggo hak properti intelektual merek dagang belongs kanggo perdagangan perusahaan tandha.

    Alexa Company

    WHO kita?

    jeneng kita iku DONGGUAN CITY MK SMART CARD CO, LTD, (Kakang:.. DONGGUAN pitados SMART CARD CO, LTD,).. kang ketemu ing Mei 2011. MK SMART CARD punika R perusahaan dhuwur-tech nggabungaken & D, prodhuksi lan marketing .

    Ngendi kita?

    MK SMART CARD dumunung ing Chang'an TOWN DONGGUAN CITY, kang jejer kanggo SHENZHEN, Zhuhai, Guangzhou. Kanthi lokasi unik, iku mung njupuk 20 menit kanggo bandara SHENZHEN saka pabrik kertu MK.

    Apa wis?

    MK SMART CARD punika Produsèn kertu profesional ukuran amba wis nandur modhal luwih saka 20 yuta RMB kanggo melu prodhuksi pinter kertu kualitas dhuwur, kanthi kapasitas saben wulan saka 10 yuta pcs line inlay produksi, Heidelberg mesin printing saka Jerman, mesin CTP otomatis saka Jepang, otomatis chip mesin deteksi, kanggo asuransi kertu pinter karo data akurat lan katon konsisten karo rancangan asli.

    Uga investasi dhuwur ing hardware produksi, kita fokus ing manajemen perusahaan. Kanthi Manajemen EPR lan standar 7 wiwitan, kita duwe tim apa efisien dhuwur saka 200 juragan. Saiki kita diwenehi lisensi Produksi, ISO 90001, certificate sirkuit saka pemerintah.

    01

    sawetara produk kita kalebu kontak / contactless kertu IC, kertu ID, kertu M1, kertu RFID, Philips S50 / S70, 4442 / SLE5542, 4428 / SLE5528, HID, T5577, seri Atmel saka kertu chip, CPU kertu chip, kertu multi-frekuensi , kertu gabungan, tag RFID, kertu tombol, kertu kadohan, Card promixity, kertu RF, kertu pemilik, kertu saksi, kertu Nilai, kertu video, kertu VIP, kertu anggota, kertu diskon, kertu kasetyan, kertu ngeruk, kertu shaped beda, kertu babar pisan, kertu Magnetik belang, kertu insurance medical, kertu barcode, kertu telekomunikasi, kertu kampus, kertu photo, etc. kang sing digunakake digunakake ing dalan, diet, financial, komersial, kaendahan, telekomunikasi, kirim lan telekomunikasi, pajak, care kesehatan , insurance, transportasi lan kothak. 

    02

    Packing lan Shipping

    03

    Paymnents

    04


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    WhatsApp Online Chat !