• Dhukungan telpon 13360644989

Babagan awake dhewe

-Who Kita? -

jeneng kita iku DONGGUAN CITY MK SMART CARD CO, LTD, (Kakang:.. DONGGUAN pitados SMART CARD CO, LTD,).. kang ketemu ing Mei 2011. MK SMART CARD punika R perusahaan dhuwur-tech nggabungaken & D, prodhuksi lan marketing .

-Where Kita? -

MK SMART CARD dumunung ing Chang'an TOWN DONGGUAN CITY, kang jejer kanggo SHENZHEN, Zhuhai, Guangzhou. Kanthi lokasi unik, iku mung njupuk 20 menit kanggo bandara SHENZHEN saka pabrik kertu MK.

Apa Kita? -

MK SMART CARD punika Produsèn kertu profesional ukuran amba wis nandur modhal luwih saka 20 yuta RMB kanggo melu prodhuksi pinter kertu kualitas dhuwur, kanthi kapasitas saben wulan saka 10 yuta pcs line inlay produksi, Heidelberg mesin printing saka Jerman, mesin CTP otomatis saka Jepang, otomatis chip mesin deteksi, kanggo asuransi kertu pinter karo data akurat lan katon konsisten karo rancangan asli.

Uga investasi dhuwur ing hardware produksi, kita fokus ing manajemen perusahaan. Kanthi Manajemen EPR lan standar 7 wiwitan, kita duwe tim apa efisien dhuwur saka 200 juragan. Saiki kita diwenehi lisensi Produksi, ISO 90001, certificate sirkuit saka pemerintah.

sawetara produk kita kalebu kontak / contactless kertu IC, kertu ID, kertu M1, kertu RFID, Philips S50 / S70, 4442 / SLE5542, 4428 / SLE5528, HID, T5577, seri Atmel saka kertu chip, CPU kertu chip, kertu multi-frekuensi , kertu gabungan, tag RFID, kertu tombol, kertu kadohan, Card promixity, kertu RF, kertu pemilik, kertu saksi, kertu Nilai, kertu video, kertu VIP, kertu anggota, kertu diskon, kertu kasetyan, kertu ngeruk, kertu shaped beda, kertu babar pisan, kertu Magnetik belang, kertu insurance medical, kertu barcode, kertu telekomunikasi, kertu kampus, kertu photo, etc. kang sing digunakake digunakake ing dalan, diet, financial, komersial, kaendahan, telekomunikasi, kirim lan telekomunikasi, pajak, care kesehatan , insurance, transportasi lan kothak.



WhatsApp Online Chat !